Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Duurzaamheidsadvies volgens BREEAM-NL

Door de stijgende energiekosten en de huidige tendens van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de kans groot dat veel vastgoed binnen afzienbare tijd onaantrekkelijk wordt voor huurders met als gevolg: leegstand.

Verduurzaming

Senergy Consult is ervan overtuigd dat met het verduurzamen van gebouwen een win-win situatie ontstaat tussen eigenaar en gebruiker. De eigenaar krijgt een meer aantrekkelijke en beter verhuurbare vastgoedportefeuille. En de gebruiker beschikt over een pand met aanzienlijk minder energiekosten en lagere CO2-uitstoot. Bovendien past het gebouw helemaal binnen de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

BREEAM-NL Expert

Senergy Consult is door de DGBC erkend als BREEAM-NL Expert voor het keurmerk ‘In-Use’. Dit betekent dat wij u kunnen adviseren over te nemen maatregelen om te verduurzamen. Ook kunnen wij de huidige score van uw gebouw berekenen en u vervolgens adviseren over het behalen van een of meer sterren binnen dit keurmerk. Indien u uw gebouw wilt laten certificeren, helpen wij u bij de voorbereiding op een assessment. Professioneel en geheel onafhankelijk.

Meer informatie over BREEAM-NL In-Use

Voor meer informatie over BREEAM-NL In-Use kunt u terecht op de website van de DGBC. Hier vind u ook informatie over het certificeringstraject en de procedures van een BREEAM-NL Assessment.