Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Energie Inkoop Advies

Het inkopen van energie is vergelijkbaar met de handel in aandelen of het vastzetten van de hypotheekrente. U kunt in een energiecontract tarieven vast laten leggen voor een gewenste periode. Maar prijzen van gas en elektriciteit veranderen iedere dag en dus moet u de markt goed in de gaten houden om hier slim op in te kunnen spelen.

Risico

Zonder vast contract zijn energiekosten onvoorspelbaar en vormen daarmee een risico voor de organisatie. Het is dan ook van groot belang dat u nadenkt over de mogelijkheden om tarieven in een energiecontract vast te leggen. Uiteraard hangt dit af van uw organisatie en uw bedrijfsstrategie.

Inkoop advies

Senergy Consult kan voor u bemiddelen bij de inkoop van energie. Door naar uw huidig contract te kijken en door te luisteren naar uw mening en uw wensen, kunnen wij u adviseren wat voor u de beste optie zou zijn. Wij binden ons niet aan leveranciers of handelaren in energie, zodat u zeker bent van een onafhankelijk en eerlijk advies.

Rapport

Het resultaat van ons advies is een rapport, waarin de volgende zaken opgenomen zijn:

  • Uw situatie: wat uw huidig contract is en hoe dat zich verhoudt tot de markt.
  • Energieprijzen: hoe is de markt en wat zijn de ontwikkelingen en verwachtingen.
  • Advies: welke contractvorm het beste bij u past en wat uw kosten zullen worden bij alternatieve aanbieders van energie.
     

Op basis van ons advies, krijgt u dus inzichtelijk waar u staat en wat uw mogelijkheden zijn, zodat u gerust een keuze kunt maken.

Wilt u zich alvast oriënteren op de energiemarkt en prijzen van leveranciers vergelijken, kijk dan even op één van de volgende sites: Energieprijzen vergelijken en/of Energie Vergelijken.