Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Energieadvies

Energie is een grote kostenpost en daarom vaak een kritische factor voor een organisatie. Besparen op de energie levert dan ook direct geld op. Het energieadvies van Senergy Consult is deskundig, compleet en op maat. U krijgt duidelijk zicht op waar u verbeteringen kunt doorvoeren en hoe u efficiënter met energie kunt omgaan. Het resultaat? Een verbeterde energieprestatie van het pand. Over de hele linie, met alle voordelen van dien.

Energie maatwerkadvies

Een energie maatwerkadvies heeft tot doel het verbeteren van de gebouwprestatie, zodat minder energie verbruikt hoeft te worden om hetzelfde te bereiken. In de meeste gevallen gaat het om een combinatie van bouwkundige en installatietechnische maatregelen. Uiteraard werkt Senergy Consult hierbij altijd volgens het principe van de Trias Energetica. (meer...)

Energielabels

Het energielabel is sinds 2008 verplicht bij verkoop of verhuur van gebouwen. Het geeft inzicht in de energetische kwaliteit van een gebouw. Hoewel het energielabel bij ons een integraal onderdeel is van een energieadvies, kunnen wij voor u ook labels verstrekken als losstaande dienst. (meer...)

EPC-berekening

Senergy Consult is ook uw kundig adviseur voor het berekenen van de energieprestatiecoëfficiënt (EPC) voor nieuwbouw of grootschalige verbouwing. Senergy kan u in het begin van het ontwerpproces reeds adviseren door het aandragen en doorrekenen van realiseerbare gebouwconcepten. (meer...)

Nog veel meer...

Met betrekking tot energieadvisering kunnen wij u op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.