Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Energiebeheer

Senergy Consult kan u helpen met uw energiebeheer. Wij spreken zelf ook wel van 'energiezorg', want wij zorgen er graag voor dat u minder energie verbruikt. Hoe wij dat doen, is heel eenvoudig: door te meten, te analyseren, bij te sturen en te bewaken.

Monitoring

Bij monitoring wordt vaak gedacht aan dure en ingewikkelde systemen die veel meetwaarden uit een gebouw halen. Dit hoeft echter niet het geval te zijn, gewoon het hoofdverbruik in de gaten houden kan al voldoende zijn. Wij geven er de voorkeur aan het zo eenvoudig mogelijk te houden. Dus geen onnodige beheersystemen, maar gewoon doen wat nodig is: meten, analyseren, bijsturen en bewaken.

Werkwijze

In onze werkwijze gaan we uit van een topdownbenadering. Dat wil zeggen dat de energiemetingen worden uitgevoerd op hoofdmeterniveau. Het aanbrengen van tussenmeters is in eerste instantie niet noodzakelijk, maar deze zouden -als er aanleiding voor is- in een later stadium alsnog aangebracht kunnen worden voor meer gedetailleerde informatie.

Met energiebeheer kunt u:

  • Besparingsdoelstellingen (kosten) bewaken
  • Duurzaamheids-doelstellingen bewaken
  • Slimmer inkopen door professionele registratie
  • Factuurfouten zichtbaar maken
  • Werkelijke energiekosten doobelasten aan derden
     

Workshop Energiemanagement

Wilt u zelf aan de slag om professioneel en gestructureerd energie te besparen in uw organisatie? Dan is wellicht de workshop Energiemanagement iets voor u. Tijdens een 10-daagse workshop leren de deelnemers stap-voorstap professioneel energiemanagement in hun organisatie in te voeren. Meer informatie over deze workshop vindt u hier.

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.sites/39/site9/web/_inc/global.inc.php on line 0

This system is temporarily unavailable

The following has been reported to the administrator:

Fatal Error: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) (# 2).

Error in line 0 of file 'Unknown'.

Script: '/index.php'.