Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Projectbegeleiding

Senergy Consult biedt meer dan alleen een adviesrapport of een verbeterplan. Wij kunnnen u ook ondersteunen bij de uitvoering van de maatregelen. Dat geldt voor het hele traject, onafhankelijk en niet gelieerd aan een bouw- en/of vastgoedbedrijf. Hierdoor vindt er geen belangenverstrengeling plaats en bent u ervan verzekerd dat de adviezen en aanpassingen alleen in úw belang geschieden.

Senergy Consult kan u begeleiden bij de volgende werkzaamheden:

Aanbesteding

Op basis van het adviesrapport maken wij een bestek of werkbeschrijving. Dit document beschrijft alle benodigde handelingen en maatregelen die nodig zijn om het advies tot uitvoering te brengen. De aanbesteding vindt plaats op basis van dit document, zodat uitvoerende partijen in kunnen schrijven op het werk. Zo krijgt u dus een betrouwbaar prijsvergelijk op basis van een onafhankelijk advies.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering kan Senergy Consult u bijstaan met de voortgangscontrole. Wij vertegenwoordigen u in het bouwproces en nemen u alle controle en bijsturing uit handen. Door onze ervaring en kennis weten wij waar de knelpunten van een bouwproces zitten. Dat scheelt u zorgen en voorkomt onnodige vertragingen.

Oplevering en nazorg

Uiteraard kunnen wij ook de oplevering en nazorg voor u verzorgen. Tijdens de oplevering controleren wij of alles compleet en met vakmanschap uitgevoerd is. Tijdens de nazorgperiode zien wij erop toe dat u de service en garanties krijgt die u beloofd zijn. Zo weet u zeker dat het resultaat in lijn is met ons advies: duurzaamheid en energiebesparing voor uw gebouw.