Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Senergy Consult

Senergy Consult is opgericht in 2007 onder de naam 'Climate & Energy Consultancy'. In 2011 is de naam gewijzigd in 'Senergy Consult', een naam die beter aansluit bij de bedrijfsfilosofie. Namelijk; adviezen die zich richten op het verbeteren van gebouwen, zodat zij beter aansluit in de behoeften van gebruikers en bovendien minder energie verbruikt. Synergie met energie dus!

Wie zijn wij?

Drijvende kracht en oprichter van het bureau is Arjan Broers, die als consultant kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van advisering rondom gebouwinstallaties en energieprestatie. Alvorens te starten met Senergy Consult heeft hij zijn ervaring in de vastgoedsector opgedaan bij enkele grote adviesbureau's. Hij heeft in de rol als engineer en projectleider bijgedragen aan meerdere grote projecten en heeft aan de wieg gestaan van de certificering rond de energieprestatie voor bestaande bouw.

Arjan is EPA-U en EPA-W gecertificeerd, erkend BREEAM-NL In-Use Expert en geregistreerd als Integraal Adviseur Vastgoed (IAV) in het Sertum Register voor onderhoudskundigen.

Gecertificeerd EPA-U Adviseur    Gecertificeerd EPA-W Adviseur    Erkend BREEAM-NL Expert In-Use    

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.sites/39/site9/web/_inc/global.inc.php on line 0

This system is temporarily unavailable

The following has been reported to the administrator:

Fatal Error: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) (# 2).

Error in line 0 of file 'Unknown'.

Script: '/index.php'.