Meer weten?
T 076-3020022
E info@senergy-consult.nl

Projecten

Enkele van onze uitgevoerde projecten zijn:

Van Rossum & Stadshotel Woerden

Installatieadvies voor renovatie van het voormalig 'Arsenaal' te Woerden. In het 300 jaar oude gebouw wordt een zeer exclusief Hotel, Bar, Restaurant en Proeflokaal met Green Key certificaat gerealiseerd. (meer...)

Cursus ‘Energiecoördinator’

Arjan Broers is docent van de cursus ‘Energiecoördinator’ bij FedEC te Hilversum. Hij behandelt daar de onderwerpen: 'inleiding in energiebeheer', 'berekening eigen energiegebruik' en 'installaties en besparingsmogelijkheden'. (meer...)

Onderzoek energielabel voor nieuwbouw

In opdracht van ISSO en het ministerie van BZK heeft Senergy Consult een onderzoek geleid naar de reproduceerbaarheid van het opnameprotocol voor nieuwe gebouwen. Het opnameprotocol is een praktijktoetsing van de berekende EPC waarde. (meer...)

Onderhoudsadvies gebouw Mercurius.

Integrale inspectie en onderhoudsadvies van het gebouw Mercurius te Wormer volgens de BOEI-methodiek (Brand - Onderhoud - Energie - Inzicht wet & regelgeving). De opdracht is uitgevoerd in het kader van de opleiding Integraal Advies Vastgoed (IAV) aan de Hogeschool Utrecht.

Verduurzaming tapwatersysteem woongebouwen

In opdracht van WonenBreburg, een woningcorporatie in Breda en Tilburg, heeft Senergy Consult een haalbaarheidsstudie gedaan naar het verduurzamen van het tapwatersysteem in 5 woongebouwen (420 wooneenheden). (meer...)

Productontwikkeling Vabi Assets

In opdracht van Vabi Software heeft Arjan Broers meegewerkt aan de ontwikkeling van Vabi Assets voor woningcorporaties. Vabi Assets is slimme software die gebouweigenaren en gebouwbeheerders helpt om hun doelstellingen op het gebied van energie, onderhoud en vastgoedbeleid optimaal te behalen.

EPA-U Energielabels en advies voor publieke gebouwen

Senergy Consult heeft in opdracht van Enerdomus en de Gemeente Tilburg 16 publiek toegankelijke gebouwen in Tilburg voorzien van een energielabel en maatwerkadvies.

Voor een relevant overzicht van uitgevoerde projecten of referenties kunt u het beste even contact opnemen.

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.sites/39/site9/web/_inc/global.inc.php on line 0

This system is temporarily unavailable

The following has been reported to the administrator:

Fatal Error: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) (# 2).

Error in line 0 of file 'Unknown'.

Script: '/index.php'.